Георги Свиленски: БСП никога не е изоставила българските граждани, без нас България няма да може да излезе от кризата

Окт 30, 2021 СОФИЯ Новини Избори 0 435

30.10.2021г.

„БСП никога не е изоставила българските граждани, без нас България няма да може да излезе от кризата.“ Това каза Георги Свиленски, водач на листата на „БСП за България“ в София, по време на среща с граждани в столицата.

Свиленски заяви, че за пореден път тази година сме изправени пред парламентарни избор, както и президентски.

„Само заедно можем да променим България, когато спечелим президентските и парламентарните избори. За трети път БСП застава пред вас с открита програма и специалисти във всички области – енергетика, социална политика, икономика, здравеопазване, професори, доценти, доктори. Потенциал, който няма как да бъде подценен от нито една политическа партия. През последните месеци сме свидетели на кандидати за власт, на партии, които ще променят България, но не казват кога, приписали програмите на различни партии, за да изглежда добре в очите на избирателите“, коментира той.

„БСП е партията, която последователно залага и се грижи за интересите за социално слабите, неоправданите, на тези, които трудно могат да изкарат годината, живота си в тези условия, подложени на енергийна криза, социална криза“, обясни Свиленски и посочи, че БСП има решения за всяка една криза, като призова гражданите да гласуват с номер 33 в бюлетината.

„Само БСП е партията, която никога не е изоставила българските граждани . В най-трудните моменти винаги се е падало на БСП да изведе България от кризата. Сега сме в същата ситуация. Без БСП България няма да може да излезе от кризата, да има редовно правителство, работещ парламент“, каза още Георги Свиленски и призова за висока изборна активност.