Невелина Стойнева: Хората в столичния район Изгрев страдат от липсата на социална политика

Сеп 29, 2015 СОФИЯ Новини БСП 0 1450

Нека се борим за модерна образователна среда, не само в инфраструктурния аспект, а и в действията

В общинския салон на ул. “Чехов“, в район Изгрев, се проведе среща на кандидатите от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ с избиратели. В нея участваха кандидатът за кмет на София от БСП проф. Михаил Мирчев, водачът на листата за общински съветници и лидер на БСП-София Калоян Паргов и кандидатите за съветници Альоша Даков, Мичо Райковски и Панайот Бончев, кандидатът за районен кмет Невелина Стойнева и депутатът от левицата Жельо Бойчев.

„Жителите на района страдат от липсата на чувствителна социална политика, предлагаща набор от различни социални услуги. Нека заедно отстояваме това. Има възможности, чрез разработването на проекти в тази сфера да се привлекат инвестиции и да се подобрят условията на живот на жителите в района. Нека се борим за модерна образователна среда, не само в инфраструктурния аспект, а и в действията, насочени към качеството на образованието и ангажирането на младежите със здравословни и полезни занимания. От нас зависи обликът на района, затова нека дадем всичко от себе си в кампанията и да покажем, че София може да бъде различна.“ Това каза в обръщението си към гражданите на р-н Изгрев кандидатът за кмет на района Невелина Стойнева.

Хората от района споделиха с кандидатите на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ проблемите си. В отговор Калоян Паргов заяви пред аудиторията: „Има само един начин да се променят нещата - трябва да бъдат сменени моделът и философията на управление на София. Това може да се случи, ако на 25 октомври софиянци гласуват с № 39“.