Калоян Паргов: На 25 октомври нека изберем автентичното ляво, с номер 39!

Окт 05, 2015 СОФИЯ Новини Избори 0 1666

БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ откри предизборната си кампания в район Кремиковци, с призив за нов, съвременен облик и ново управление на района

БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ откри предизборната си кампания в район Кремиковци, с призив за нов, съвременен облик и ново управление на района. „На 25 октомври нека изберем автентичното ляво, с номер 39 в интегралната бюлетина. От всички нас зависи Кремиковци да изглежда по различен начин. Ако гласувате доверие на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, вашите данъци ще се инвестират тук, защото ние искаме да има децентрализация, искаме парите, които плащате, да останат тук и да бъдат направени площадите, улиците, тротоарите, градинките и детските площадки, да се финансират училищата и читалищата. Трябва да променим не само Кремиковци, но и цяла София”, призова жителите на района водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов. 

На събитието присъстваха кандидатът за кмет на район Кремиковци Ивайло Алексиев, кандидатът за кмет на Долни Богоров Цецка Кочкова, кандидатът за кмет на Бухово Тодор Димитров, кандидатът за кмет на с. Яна Бисер Генов, кандидатът за общински съветник Петър Кичашки и депутатът от парламентарната група на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Свиленски. 

„Трябва всички ние да поведем борбата за промяна на столицата. Моделът на управление в София е сбъркан и от това страдаме всички ние. За най-голямо съжаление, в нито едно от селищата в района не е останало здраво читалище и тази неправда беше допусната в последните 25 години на дясно управление. Това е моделът, който искаме да променим. Искаме не само центърът на София да изглежда добре, искаме и крайните квартали да са такива. Промяната започва от вас, от вас зависи да бъде сменен моделът на управление както на района, така и на цяла София“, това заяви кандидатът на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за кмет на район Кремиковци Ивайло Алексиев.