Иван Таков и Габриел Вълков приеха нови членове на БСП в столичния Лозенец

15.06.2022 г.

Днес се проведе събрание на Районния съвет на БСП в район “Лозенец”. В него взеха участие председателят на Градския съвет на БСП - София и председател на групата общински съветници на БСП в СОС Иван Таков, както и лидерът на МО в БСП Габриел Вълков, който е и член на районната организация на БСП в Лозенец. Събранието бе водено от председателя на РС на БСП - Лозенец и общински съветник Николай Велчев. 

Социалистите проведоха дискусия по актуални политически теми като обстановката в парламента след последните събития и как това се отразява на столицата. Специален повод за събранието бе приемът на нови членове. Иван Таков и Габриел Вълков връчиха членските карти на 5 младежа, нови членове на районната структура.

Вълков заяви, че младежите са готови за активна работа по места по време на местните избори. “Младежкото обединение в БСП ще работи активно за популяризирането на различни политики и създаването на локални инициативи, чрез които да се решават проблемите на младите хора в България.” сподели той пред присъстващите на събранието. 

Николай Велчев заяви, че заедно с другите общински съветници на БСП в София са готови да работят с младите хора за създаването и реализирането на младежки политики на територията на столицата.