Иван Таков, БСП: Ремонтът на детската градина в ж.к. "Суха река" е компрометиран

Столичните социалисти са направили оглед след сигнал от притеснени родители

"Ремонтът на сградата на Детска градина №177 в ж.к. "Суха река" е напълно компрометиран. След края на строителните работи помещенията ще бъдат абсолютно неизползваеми и неподходящи за отглеждането на деца." Това каза председателят на столичната организация на социалистите Иван Таков по време на посещението си в детската градина, където бе придружен от своя заместник в ИБ на БСП София и общински съветник Иван Пешев, както и от председателя на районния съвет в Подуяне Веселин Гъжев.

Направихме този оглед по сигнал на родители за нередностите при извършването на ремонта. След началото му през юли миналата година е повреден покривът на съществуващата сграда. В резултат след проливен дъжд помещенията и наличното обзавеждане са наводнени и на практика унищожени. Влагата е обхванала стените и електрическата мрежа, което може да доведе до много опасни последици за ползвателите на сградата - деца, учители и помощен персонал", добави Таков.

В заключение председателя на столичните социалисти заяви, че този път оправданието "Хубаво е, но не е готово" няма да мине.