БСП направи коледно дарение на Дома за деца "Асен Златарев"

Дек 23, 2013 СОФИЯ Новини БСП 0 2097

ПГ на КБ, Софийската градска организация на БСП и младежкото обединение на партията днес поднесоха коледни пакети на децата от Дома за деца лишени от родителски грижи

ПГ на КБ, Софийската градска организация на БСП и младежкото обединение на партията днес поднесоха коледни пакети на децата от Дома за деца лишени от родителски грижи "Асен Златарев". "Дарението е част от нашите ангажименти, като социалистическа партия към обществото и най-вече към тези деца, които след 18-тата си година трябва да станат достойни граждани на тази държава", заяви председателят на Софийска градска организация на БСП и общински съветник в СОС Калоян Прагов. Заедно с него присъстваха и председателят на жените социалисти, председател на организацията на партията в ж.к. "Надежда" и секретар на ИБ на НС на БСП Катя Николова и членове на младежкото обединение. "Коледните пакети, които с помощта на ПГ на КБ, градската партийна организация и младежката организация на БСП сме подготвили са за всички деца, които ще посрещнат Коледа във вашия дом", каза още той. Паргов бе категоричен, че партията и лично той ще продължат с грижите си за децата от дома, като част от каузата, която са поели преди две години да помагат в отглеждането и грижите за тези деца.

Като част от инициативите, поети и от общественият съвет към дома, в който и той членува,  Паргов посочи спортните инициативи, свързани с футболния клуб на децата, с боксовия клуб на "Локомотив" - София , с които ще бъдат ангажирани възпитаниците на дома, които ще могат да продължат обучението си в 153 СОУ в район "Надежда". "Това е част от грижата и нашето внимание към вас с пожелание да посрещнете една светла и вълшебна Коледа", заключи той.

"Искаме да благодарим на колектива, който работи тук и се грижи за възпитанието на децата. Желаем преди всичко здраве, както на всички работещи тук, така и на децата. Нека ви се случват само хубави неща и само добро да се чува за този дом, а негови възпитаници да са много успешни", каза председателят на жените социалистки Катя Николова.