Спортен празник с кандидат-депутати сътвориха за столичани Цветелина Пенкова и младежите на БСП

Мар 25, 2023 СОФИЯ Новини Избори 0 749

В последните година и половина направихме доста за младите хора и предстои още много да направим, заяви водачът на листата в 23 МИР Христо Проданов

Истински спортен празник за посетителите на парка в Студентски град в София сътвориха младежите на БСП. На мероприятието, организирано от евродепутата от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП Цветелина Пенкова, съвместно с Младежкото обединение в БСП-София, РС на БСП “Студентски” и с подкрепата на ГС на БСП-София, столичани имаха възможност да вкарат гол на кандидат-депутати от трите софийски листи на “БСП за България”, да играят шах и редица други игри с тях или просто да си поговорят на по бира в приятна обстановка.

Голям интерес сред големи и малки предизвика играта с награди, в която участниците имаха три опита да съборят пирамидата от кризи, които тегнат над България, сред които личаха “инфлация”, “ниски доходи”, “демографска криза”, “некачествено образование” и “корупция”. Организаторите бяха подготвили лакомства и за посетителите, дошли със своите домашни любимци. 

“На Младежката организация на БСП наистина ѝ отива да организира такива събития, защото БСП е единствената партия, която реално провежда политики, насочени към учениците и младите хора. В последните година и половина направихме доста за тях и предстои още много да направим”, заяви водачът на листата в 23 МИР Христо Проданов и посочи част от тях:

  • Направихме детските градини и ясли безплатни.
  • Направихме учебниците безплатни за всички ученици от 1-ви до 12-ти клас.
  • Направихме еднократна помощ за учениците от 1-ви до 4-ти клас в началото на учебната година в размер на 300 лв. 
  • Предстои да направим така, че младите хора до 26 години да не плащат данък за труда, който полагат.

Подкрепете “БСП за България” с номер 1 в бюлетината.